Η γνωστή σαλάτα τυροκαυτερή αλλά με πολύ καρότο και λιγότερο τυρί. Πρώτη φορά την έφαγα στο Πανελλήνιον στη Θεσσαλονίκη και από τότε την αναπαράγω στο σπίτι σχεδόν κάθε φορά που έχω τραπέζι.
Υλικά
Εκτέλεση
Τρίβεις τα καρότα και ψιλοκόβεις την πιπεριά. Εδώ την έβαλα ωμή λόγω Μαραθωνίου, αλλά την προτιμώ ψημένη. Αλατίζεις τα λαχανικά, ρίχνεις το λεμόνι και 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, το γιαούρτι και την φέτα τριμμένη. Ανακατεύεις και είναι έτοιμη! Βάλτην στο ψυγείο μισή ωρίτσα πριν την σερβίρεις.