Το αγαπημένο μου γλυκό για το κλείσιμο ενός τραπεζιού. Δροσερή και ελαφριά, δεν επιβαρύνει το στομάχι μετά από ένα καλό γεύμα. Και το καλύτερο, γίνεται σε 5’ μόνο με 3 υλικά!
Υλικά
Εκτέλεση
Ανακατεύεις το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτεις το ξύσμα και τον χυμό από ένα λεμόνι. Σερβίρεις σε 4 ως 6 μπολάκια και το αφήνεις στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν το σερβίρεις. Μπορείς να το γαρνίρεις με λίγη τριμμένη σοκολάτα όπως εδώ, ένα στικ σοκολάτας –μέντας ή ότι σε εμπνεύσει.
Tip Η συνταγή είναι τόσο εύκολη που την καθιστά ιδανική για να την ετοιμάσεις μαζί με παιδιά!